Wie is Sylvia Reinders?

Mijn naam is Sylvia Reinders, interim verkoopmanager,  ontwikkelingsmanager, woningmarktconsultant en Master Real Estate (MRE). Ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek en werkzaam in de omgeving Amsterdam, Zaanstreek en IJmond.  Mijn kennis en ervaring richt zich op projectbegeleiding met aandacht voor de afzetbaarheid van koopwoningen.

Kernwaarden
Mijn kernwaarden zijn klantgericht, resultaatgericht en afspraak is afspraak. Ik werk graag in samenwerking met mensen op een nuchtere, praktische en structurerende manier.

Werkervaring
Mijn vastgoedervaring heb ik de afgelopen 20 jaar opgedaan bij projectontwikkelaars, woningcorporatie, makelaarskantoren en vastgoedbeheerder. Ik heb bij deze organisaties in diverse commerciële functies gewerkt als leidinggevende, verkoopmanager /-coördinator, woningmarktconsultant en beëdigd makelaar/taxateur. De nadruk lag op het behalen van verkoopresultaten op leidinggevend en uitvoerend niveau.

Opleidingen 
Ik ben na het afronden van de HEAO-MER in 1997 gestart met de makelaarsopleiding via de NVM-SOM. Deze opleiding heb ik in 1999 afgerond en in oktober 2002 ben ik beëdigd als makelaar/taxateur. Nog altijd sta ik geregistreerd als gecertificeerd makelaar bij Vastgoedcert. Ook sta ik nog steeds als taxateur ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Om deze certificering te behouden en mijn kennis op peil te houden zorg ik ervoor dat ik jaarlijks voldoe aan de educatieverplichtingen.

Na de makelaarsopleiding heb ik de opleiding tot Woningmarktconsultant via de NVM-SOM gevolgd. Dit is een tweejarige post-HBO opleiding die ik in 2003 heb afgerond met een scriptie. Voor deze scriptie heb ik onderzoek gedaan naar de woonwensen van senioren.

Ik heb de opleiding Master Real Estate (MRE) bij de ASRE in november 2017 afgerond. Dit is een tweejarige opleiding die vastgoedkennis combineert met strategie en leiderschap. Deze opleiding is afgesloten met een scriptie. De scriptie gaat over het gedrag van vastgoedorganisaties op de Zaanse woningmarkt.

Wilt u meer weten over mij weten? Bekijk dan mijn Linkedin profiel of neem contact met mij op: 06 124 82 970 of via sylvia@syrevastgoed.nl.